2015 x 05. maj

 
En del av er kanske redan vet, men för er som inte gör det så ska jag nu ta och berätta. Det är som såhär, att jag alltid skapar en ny spellista i början av månaden. Det har jag gjort sedan 2013 i stort sett och jag tycker det är en sådan himla bra grej. Så nu tänkte jag dela med mig av min senaste lista, nämligen för maj månad.
Klicka här för att komma till listan!
 
2015 x 05. maj 
Open book - José Gonzales / Waiting for love - Avicii / Förlåta eller svika - Den svenska björnstammen / Hey mama - David Guetta feat. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack / Next to me - Otto Knows / Fan va bra - Jakob Karlberg / Rhytm inside - Loïc Nottet / Brinner i bröstet - Danny Saucedo / Ain't nobody (Loves me better) - Felix Jaehn feat. Jasime Thompson / Fy fan va stek - De vet du / Thinking of sunshine - Daniel Adams-Ray / Can't hold us - Axwell^Ingrosso / On my way - Axwell^Ingrosso / Du får göra vad du vill med mig - Norlie & KKV / Ingen annan rör mig som du - Norlie & KKV / Tills vi koolar - Medina / Short life - Ida Redig / Ghost - Ida Redig / Like no one's watching - Molly Sandén / Hunger - Of monsters and men / Try me - Jason Derulo feat Jennifer Lopez & Matoma / Emergency - Icona Pop / Hatare kommer hata - Simon Norrsveden / Somewhere to run - Krewella / Mad world - Jasmine Thompson

stilleben från köket

Min lägenhetMin lägenhetMin lägenhet
 
Här kommer ett litet stilleben från vårt lilla kök.  Jag har länge velat haft en bricka i köket, just för att ställa småplock på och dels för att det blir mycket trevligare att titta på. Det är ganska tomt just nu så ni får gärna komma med förslag på vad man kan ställa fram. Brickan är ny och kommer från Lagerhaus och jag tyckte den passade perfekt som köksbricka. Och juste, minivasen är också ny men den kommer från Hemtex, är helt kär! Och inuti den har jag egenodlad chokladmynta från landet som jag fått av mamma.

20 år

 
I lördags, på sveriges nationaldag för att inte glömma, fyllde jag 20 jäkla år. Min dag bestod av jobb, som vilken helg som helst, och på kvällen åt vi ute på restaurang. Det var mysigt och himla gott!
I veckan ska jag dessutom bege mig till systemet och inhandla min första alkohol på egen hand, det kommer bli spännande minst sagt. Annars flyter allt på som vanligt förutom att bloggandet har runnit ut i sanden, för allt för länge sedan men jag ska försöka bättra mig och förhoppningsvis starta upp bloggandet igen. Vad säger ni om det? Jag tycker i alla fall att det låter som en bra idé, men vi får se. Hej så länge.

RSS 2.0