musiktips


långsamt- den svenska björnstammen

above - reptile youth
the war demo - josh record
du stör dig hårt på mig - markus krunegård


om strålande sol och ny favoritdricka

De senaste dagarna har jag varit sjuk, vilket är såå typiskt mig då jag alltid blir sjuk på precis alla lov. Det är så sjukt tråkigt men inget man kan göra åt. Så istället för att jobba som jag egentligen skulle gjort vissa dagar så har jag bara legat i sängen och knappt orkat ta mig upp.

En dag strålade iallafall solen och det var såhär fint vid fönstret då jag fortfarande var frisk, men vädret fortsatte och jag dog typ pga missade det fina vädret som jag längtat efter när jag var sängliggande.
I onsdags morse var jag däremot på jobbintervju med feber i kroppen och rinnande näsa (inget att rekommendera!) och efter cykelturen i fint morgonväder var jag helt slut när jag äntligen kom hem så jag somnade en stund. På eftermiddagen åkte jag iväg med syster och åt kycklingkebab, mums mums, och köpte denna enormt goda festis. Har redan hunnit inhandla den två dagar i rad! Seriöst min nya favoritsmak och så är ju färgen så himla fin med, right? 
 
Kan nu glatt meddela er att jag är på bättringsvägen men att jag kommer få spendera påskafton hemma, aldelles själv. Jättekul, aa, mm. Glad påsk på er i alla fall!

sociala medier

Ville bara påpeka att jag finns på andra sociala medier också.

På instagram heter jag @beccaritzen
På twitter hittar ni mig som @rebeccaritzen
Följ mig på Pinterest, rebeccaritzen heter jag där (alltså detta är verkligen det bästa stället för att samla inspiration. gud vad jag älskar det!)

och till sist finns jag också på tumblr: dreamaboutsomething, och weheartit: dreamaboutlove(kan dock nämna att jag inte är lika aktiv här som på de övriga.) 

påsklov

måndag. nu var det sjukt länge sen jag bloggade sist och jag vet inte riktigt vad som hände med mitt bloggande. idag är det iallafall måndag och första dagen på påsklovet. kan ni tänka er att det här är mitt allra sista lov? nej, det kan inte jag, det är helt otroligt.
 
men nu till något annat... för någon vecka sedan fick vi arbeta hemma istället för i skolan och då passade jag på att unna mig en lite godare frukost. såhär såg den ut:

en fruktig och bärig frukost kan man rent ut sagt säga, bestående av: apelsinjuice, några apelsinklyftor, lite vindruvor och två kiwihalvor och så en skål med jordgubbsyoghurt toppat med pauluns müsli tillsammans med en handfull näve av blåbär och hallon.
 
med en sån här god frukost kan ju inte dagen bli mer än bra, eller vad säger ni? kram

RSS 2.0