trädgårdslust & sommarvärme

Idag är det lördag och jag har för en gångs skull varit ledig. Skönt då jag alltid annars jobbar varenda helg. 
Började dagen med en brunch på Scandic Nord med mamma, pappa och pojkvän, det var gott och välbehövligt. Fortsatte sedan till färgargården där det idag var trädgårdslust, en liten marknad där man kan hitta allt från växter, hantverk och annat kul. Jag kom hem med lite brända mandlar och äppelmust, det sistnämnda hoppas jag verkligen på och är det gott så kommer det absolut få ett alldeles eget inlägg.
 
Bilder: Upplev Norrköping
 
Och ikväll blir det spaghetti med hemmagjord tomatsås och kanske lite balkonghäng med vin i sommarvärmen. Dessutom ligger en chokladbollssmet i kylen redo att rullas för att kunna förtäras senare under kvällen. Det blir nog en bra lördag det här.

long time no see

 
Hej kära ni. Det var länge sen. Ska man vara helt korrekt är det lite mer än ett år sedan, crazy huh? Jag har tänkt lite på det här med bloggen, längtat lite. Smått börjat planera att skriva ett inlägg men det har inte blivit något av det. Varför vet jag inte. Jag har inte fotograferat på evigheter, knappt ens med mobiltelefonen. Knappt ens gjort något kreativt och därför har jag heller inte haft något att dela med mig av här på bloggen. Och såklart har jag utöver det jobbat och gjort massor utav annat kul. Så ni har blivit lidande, men nu tycker jag det är dags för en ändring på den fronten. Jag kan inte lova något men var snälla och håll tummarna åt mig!

RSS 2.0