kvällsläsning och tedrickande en söndagkväll

Jag har varit sjuk sen i onsdags, med en öm kropp med feber och ett bultande och snurrande huvud blandat med ett hav av näsdukar, nysningar stup i kvarten och hosta på det för att göra det hela värre.
Och nu börjar det äntligen ge med sig! 
 
Men nu är det söndagkväll och idag det innebär det kvällsläsning och så lite te såklart (vad annars?). Den blommiga termosen kommer från åhlens för er som undrar, åh den är ju så fin, eller hur?

Ikväll tänkte jag börja på "kapitulera omedelbart eller dö" för jag har hört att den ska vara himla bra. och på tal om böcker så har jag äntligen hittat tillbaka till böckernas värld, alltså ni anar inte hur länge sedan jag läste en bok. Men jag är glad att jag hittat till rätta, för åh vad jag saknat detta. Jag tänkte till och med tipsa er om en bok, snarast, som jag läste ut häromdagen, för den var bara helt dunder fantastisk! Men mer om det då, för nu ska jag ju läsa en, två, tre eller typ hundra sidor ur den här boken. Godnatt.

om att vara sjuk

att vara sjuk kan ibland vara det jävligaste som finns. speciellt när man hostar så mycket att tårarna bara rinner. dricker tusen koppar te i hopp om att lindra halsont gör man också. och tittar på avsnitt efter avsnitt av favoritserien. kanske läser man något kapitel i en bok och tillbringar hela dagarna i sängen. men det enda man vill är att bli frisk.

diy: egna ljuslyktor

Idag tänkte jag tipsa er om ett litet pyssel som är väldigt enkelt att göra själv. Pysslet handlar om att göra sina egna ljusslyktor, som man sedan kan behålla själv eller ge bort i present.
 
Just de här tre gjorde jag till mig själv men jag gav också bort några i julklapp. 
 
Allt man behöver är ett par genomskinliga glas eller ljuslyktor, tejp och valfri sprayfärg. Man tejpar helt enkelt bara hur man vill att de ska se ut och spraymålar, låter det torka och avlägsnar tejpen. Sedan är de klara! Mina blev såhär.
 
Det är ju extra roligt när man gjort något själv, eller vad tycker ni? Speciellt när det är så enkelt att göra och dessutom är det väldigt uppskattat att få i present. Tips tips tips!

the white pepper spring 2014

Alltså dessa plagg och klädval. Så perfekta och underbara! Inspiration gånger tusen miljoner. 
 
fotografier: the white pepper
 

tredje februari

Ny vecka och dessutom ny månad sedan jag bloggade sist. Det här med bloggningen går inget vidare märker jag och jag vet inte riktigt vad som är fel. Det går väl lite i vågor det här, så vi (eller iallafall jag) får hoppas att det är på väg uppåt snart igen.
 
Hursomhelst, lite såhär såg jag ut idag, med gulrandig tshirt och hängselshorts. Båda kommer från monki! Himla härlig måndagsoutfit kan jag tala om för er.
 
Jag är dessutom vääldigt sugen på ett par i den långa varianten av hängselbyxor och har varit det ett bra tag nu. Har sett att det finns på både monki och bikbok så det får bli ett måste att spana in dem nästa gång jag går på stan, helt klart! kram

RSS 2.0